Jännä surffata ja päivittää kehnolla netillä kun ei tarvi valoja ollenkaan. Syynä tähän energian säästöön on käyttäjien naamat, jotka luovat iloisen ja punaisen loimotuksen pitkin hotellihuonetta. Eli käytiinpä vähän tuossa läheisellä jäätiköllä laskemassa, lämpötila jotain +10 ja siitä ylös, naamat palo, huppari päällä pysty vetään, kaiken kaikkiaan jees. Paikkanahan tuo oli todella hieno ja tosiaan kelikään ei juuri parempi ois voinu olla.

Siitä takaisin mynheniin on tultu ja autoilu isossa maailmassa hoituu yhä ilman henkilötappioita eli täysinyli odotusten, taas. Kävästiin sitten laskujen päälle vetään jotain 200g lihaa ja ranuja, murjaani pölli rahat ja olutta oli. Nyt kun asiaa hotellilla tutkii niin vähemmistön edustaja ei saanutkaan kuin kympin ja maha on niiiiiin täynnä ja väsyttää, nukuttaa ja ehkä jopa hieman helpottaa.

Koska blogia on säästelty ihan älyttömältä aivojen tyhjentämiseltä tähän asti, niin ajattelin tähän luetella täysin järjettömässä järjestyksessä asioita jotka vituttaa iha hemmetisti:
- paskat facebook-päivitykset
- paskat kartturit tai ainaki navittomat ajoneuvot
- murjaani joka vei hillot tai ainaki pari euroa

Kohta alkaa muuten olemaan kaikki juomat ja ruoat maisteltu mitä pitikin eli gulassia, gluhweiniä, olutta, döneriä, makkaraa ja hapankaalta JA Almdudleria, oha se vaan perhana jumalten juomaa (miksi sitä ei tuodasuomeen, saakeli). Vielä ku huomenna vetastaan curry wirstit niin kyllä kelepaa. Itse keskityn etsimään pääläreittäin almdudleria ja kulljetan sitä sitten kotiin litratolkulla.

Lisäillään tas vaikka kuvia ku joudetaan ja netti suo.

Jukka V